Aktualności   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Herosi - odcinek 1,2
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Heroes, Herosi - forum serialu Strona Główna -> Herosi- komentarze odcinków
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
vitoreth
Bez umiejetności

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: 12.22.2008 4:16    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

pierwsze odcinki uwazam za duzo lepsze niz te w 2 sezonie
Jakieś uzasadnienie by się przydało. I niech posty mają przynajmniej te dwa zdania.
czesiu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Pelcuss
Bez umiejetności

PostWysłany: 04.13.2009 3:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Mnie prawdę mówiąc pierwszy odcinek nie specjalnie zaciekawił. Już miałem sobie darować oglądanie następnych, ale mnie podkusiło i obejrzałem jeszcze drugi i tak mnie wciągnął że nie przepuściłem żadnego z pierwszego sezonu. Z drugim sezonem było różnie ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jaromir
Bez umiejetności

PostWysłany: 08.19.2010 7:33    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Zagląda tu jeszcze ktoś?
Faktycznie po obejrzeniu 1 odcinka nie wiedziałem o co chodzi co jest grane 2 już mnie wciągnął, chyba każdy młody chłopak chciałby być jednym z nich.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Heroes, Herosi - forum serialu Strona Główna -> Herosi- komentarze odcinków Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: