Aktualności   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Mr. Bennet - Jack Coleman
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Heroes, Herosi - forum serialu Strona Główna -> Postacie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czesiu
Moderator

Ostrzeżenia: 0/5

PostWysłany: 12.21.2008 3:30    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

No cóż, jego wybory były moralnie złe z punktu widzenia osób trzecich, lecz dobre z jego punktu. Można tutaj gdybać czemu wybiera tak, a nie inaczej, lecz sądzę, że w ten sposób chce sprawić mniej zła, niż gdyby miał wybierać inaczej. Tak, czy siak, jego wybory zawsze będą kontrowersyjne.
shadylane
Czytanie w myślach

PostWysłany: 02.10.2009 8:49    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Nienawidzę go, nie lubię, musi zginąć!
Od początku wydał mi się w nim najbardziej negatywną postacią. Mówicie, że chce sprawiać mniej zła. Ja uważam, że cokolwiek on wybiera wychodzi z tego wielka dupa! Wszystko co robi potrafi wyciągnąć jakoś tak, żeby wyszło na jego. Ma dar charyzmy i zmyślnego kłamania, to prawda. Po prostu nie akceptuje tego gościa i życzę tenu serialowi, żeby go usunęli jaknajszybciej.
W "Fugitives" stara się niby ochronić Claire, tak jak we wszystkich poprzednich seriach. Tyle, że tego jego sposoby są generalnie marne i mało skuteczne, bo ona nie chce być chroniona. Facet dba tylko o własny tyłek i nie liczy się z opiniami innych. Niby uratował Petera (nie strzelił do niego), ale ten ckliwy gest wydałby mi się bardziej godny uznania gdyby zamiast tego wpakował sobie sam tą kulkę w głowę. Wink
Suddenly, anything is possible. It's power, undeniable. It's beauty, mesmerizing. It's lure, biblical. It's meaning, unknowable. And as quickly as it comes, it disappears, leaving us to dwell on our own insignificance in the face of God.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
czesiu
Moderator

PostWysłany: 02.10.2009 11:01    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

shadylane Noah właśnie przez swoją dwulicowość jest tak ciekawy. Z jednej strony spoko gość, by po chwili strzelić do ciebie. Jeśli mam być szczery, to wolę go jako agenta ś.p. Firmy, niż troskliwego ojca, te drugie mu nie wychodzi. Niech już lepiej zdeklaruje się po jednej ze stron, a nie tak lawiruje. Choć to jego urok, nie przeczę Wink
kalinci
Latanie

PostWysłany: 02.10.2009 11:43    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

A mi się podoba jego relacja z Claire. Dzięki temu, że był w firmie, że był w to wszystko uwikłany, paradoksalnie zżył się z córką, wydaje mi się bardziej niż matka. Ona jest taką neutralną ostoją dla Claire, ale to z ojcem mają wspólne cele i problemy i bez względu jak mu rola ojca wychodzi, to fajny wątek i lubię go w tej roli. Co do roli Mr. Benneta w firmie to też ciekawa sprawa. Ciągle ta niepewność po której on właściwie jest stronie i dlaczego firma dalej mu ufa, czy mu ufa, no ciekawe ciekawe.
Powrót do góry
Stworzenie_sceniczne
Bez umiejetności

PostWysłany: 11.06.2009 8:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

Uwielbiam tę postać, sieje tajemniczość, niepewność...a jednocześnie potrafi być świetnym Ojcem. Myślę jednak, że swoją lojalnością dla firmy jeszcze nieraz zaszkodzi rodzinie i wprowadzi zamęt w serialu
Powrót do góry
berciik2
Moderator

PostWysłany: 11.13.2009 2:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

no i dowiadujemy się teraz że podobała mu się agentka z którą pracował i nawet się pocałowali <banan>. No i jak to Bennet nie potrafi pracować i zachowywać się jak normalny obywatel. Musi coś działać z herosami Razz ale widać że już brakuje scenarzystom pomysłów co do tej postaci a szkoda bo zawsze ta postać mi się podobała Rolling
Eyes
Darkside
Gość

PostWysłany: 11.13.2009 2:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

W tej całej sytuacji na + można zapisać tylko to, że nie poszedł z nią do łóżka ... taki "family man" Wink chociaż obiektywnie agentka mogła się podobać Razz
Powrót do góry
kalinci
Latanie

PostWysłany: 11.16.2009 8:19    Temat postu: Zacytuj zaznaczone

jakoś ten wątek nie zrobił na mnie takiego wrażenia, może dlatego, że jestem singlem i wszystko mi wolno Wink Ale tak poważnie to znowu ten sam schemacik, coś się szykuje z Noah, zachowuje sie podejrzanie, ale w końcu zawsze staje po właściwej stronie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Heroes, Herosi - forum serialu Strona Główna -> Postacie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: